Experienta profesionala

CV Camelia Anca BACIUCamelia Anca BACIU
informatii personale
Curriculum vitae

Responsabilitati

serviciiResponsabilitati client si psiholog
Citeste

Articole

articoleMetafore terapeutice si dezvoltare personala.
Citeste articole
Caine credinta

Incredibil !

Acesta este 'Credinţa'  !                                                                                  
Este un câine nascut în Ajunul Crăciunului anului 2002. S-a nascut cu 3 pcioare - 2 sănătoase cele de la spate şi unul din faţă anormal, care a trebuit amputat. Desigur nu putea să meargă când a fost fătat. Oricum mama lui l-a părăsit.                                                  


Primul său stăpân nu a creztut că poate supravieţui şi de aceea s-a gândit că ar fi mai bine să-l “adoarmă”.                                
Insă noul stăpân, Jude Stringfellow, la întâlnic si a dorit să aibă grijă de el. Ea a fost hitărâtă să antreneze acest câine şi să-l înveţe să meargă singur.

De aceea l-a botezat CREDINŢA                                                


Pentru inceput ea a pus câinele “Credinţa” pe o placa de surfing pentru a-l obişnui cu miscarea.                                                                 
Mai târziu ea a folosit unt de cocos pe pe o lingură scobită, ca momeală şi recompensă pentru ca el să  stea vertical (pe picioarele din spate) şi să ţopăie în jurul ei.                            În acelaşi timp, alt câine din casă îl ajuta şi-l încuraja de asemenea să meargă. În mod uimitor, după numai 6 luni, ca o minune, Credinţă a învăţat să steas în echilibru pe picioarele din spate şi prin sărituri să meargă.            
După un alt antrenanment în zăpadă, el a învăţat să meargă –păşind ca o fiinţă umană.    Lui Credintă îi place acum să se plimbe. Oriunde se duce, atrage toţi oamenii în jurul său.      Acum a devenit faimos pe scena internaţională. A apărut în ştiri de presă şi în programe TV.    A fost tipărită şi o carte despre el, numită “ Cu puţină Credintă” şi se consideră că o să apară în unul din filmele Harry Potter.                                                                

Actualul stăpân, Jude Stringfellew, care l-a învăţat să meargă, pregăteşte o călătorie în jurul lummii pentru a predica, că cineva, în ciuda unui corp imperfect, poate avea un suflet perfect.Totdeauna în viaţă există lucruri nedorite. Probabil cineva se va simţi mai bine dacă altcineva îşi schimbă punctul de vedere, spre altă direcţie.

Sper că acest mesaj va aduce fiecăruia o nou mod de a gândi despre ceilalţi şi că fiecare poate aprecia şi poate  mulţumi pentru fiecare minunată zi care urmează.
Credintă este o demonstraţie continuă a Puterii Vieţii !

Şi o mică rugaminte, să permiteţi acestui mesaj să circule.

Caine credinta
 
Vizitatori: Astazi 20 | Lunar 655 | Toti 57689