Experienta profesionala

CV Camelia Anca BACIUCamelia Anca BACIU
informatii personale
Curriculum vitae

Responsabilitati

serviciiResponsabilitati client si psiholog
Citeste

Articole

articoleMetafore terapeutice si dezvoltare personala.
Citeste articole
...DE CRACIUN 2011...
...Iubesc sarbatoarea de Craciun, in orice stare m-as afla! Pentru ca mi-a intrat in casa in primul meu an de viata reala si nu mai pot s-o dau afara, orice-ar fi...Dar cel mai mult imi doresc Craciunul pentru ca in fiecare an asteptarea lui este insotita de convingerea ca de data asta viata mi se va schimba iremediabil , irevocabil, definitiv in BINE. Nu stiu in care Bine, dar oricum „unul”  care sa ma tina conectata la Magia Divinitatii pentru eternitate, pentru ca eu sa ma abandonez Ei si sa nu mai am nici o grija...Asteptand deci sa mi se-ntample, ma asez pe canapeaua mea protectoare, sorb ceaiul de iarna si rasfoiesc de prin amintirile (deja!) lui 2011:
2011 a venit peste mine cu noutati si confirmari si mai bune si mai rele; asa incat am aflat sau mi s-a reamintit de exemplu, ca:
1.    Un barbat e capabil sa  ceara iertare unei femei, intr-un fel tandru si ghidus,fara sa i se usuce orgoliul, chiar daca o face in scris...
2.    Oamenii care nu mai sunt in viata mea, nu mai sunt pentru ca nu meritau sa fie!
3.    Mai sunt in Romania patroni care angajeaza, (in perioada dura de criza de toate felurile), pe bune, cu contract!
4.    Germania este o tara superba si, bonus - civilizata, la naiba!
5.    M-am uimit a cata oara? ! recitind „ Barbatii vin de pe Marte si femeile de pe Venus”, cum de mai rezonam din cand in cand...
6.    Sanatatea este comoara, darul, sarcina, obligatia, norocul nostru cel mai Mare!
7.    Daca un medic uman sau veterinar va comunica „nasoale”, cereti obligatoriu si a 2-a opinie de la alt specialist!
8.    Una este sa te indragostesti de cineva si alta este „sa faci casa”cu el!
9.    Multe in lumea asta sunt frumoase, utile, eficiente, dar nu toate ne sunt de folos noua insine!
10.     Cand nu am la indemana nici o iesire dintr-un impas, „ cu ce am”, cu „ ce sunt” inaintez, ma misc si-mi repet aproape obsesiv: „ vad eu ce fac cand ajung acolo, o sa ma descurc la fata locului cum pot, cat pot....” sau altfel spus, gandirea pozitiva o inlocuiesc cu „ un plus” virtual , real sau chiar palpabil pentru mine!
11.    Viata si sanatatea mea psihica sunt definite si prin prezenta cainilor din preajma....fara ei sunt clar incompleta!

12.     Ma bucur ca uit din ce in ce mai putin  sa le spun celor dragi ca ii iubesc si mi-e dor de ei, pentru ca ce sa vezi , intr-o clipire de pleoapa, putem muri si-n „starea aia” este destul de complicat sa mai rostesti si sa mai auzi cuvinte!
13.      Sa iubim ceea ce avem – e un mod de salvare individuala foarte eficienta!
14.     E total nesanatos sa te compari sau sa fii comparat cu cineva, oricine ar fi acela; suntem unici si irepetabili, fiecare are contributia lui autentica si diferita la fiinta proprie si la univers! ( asta noteaz-o ca e profunda!)
15.     Zicatoarea „ ce nu te ucide, te intareste”  pentru mine nu face sens, dimpotriva, devin mai nesuferita si mai rigida intr-un anume fel si trebuie sa fac eforturi sa redevin simpatica si flexibila!
16.     Mai sunt inca multi romani care nu inteleg sau se prefac ca nu inteleg ca orice serviciu se plateste, ca asta inseamna respect reciproc si masura deplina  in calitate si cantitate a serviciilor oferite!
17.     Conceptul de „femeie puternica” care-mi tulbura mintile l-am schimbat in „ femeie cu o viata (aproape) completa!”
18.     Visez in continuare si forever PARISUL si tanjesc dupa pantofii cu toc Manolo Blahnik! ( sunt snoaba sau ce?!)
19.     O sa scriu mereu pentru mine si pentru lume, despre mine si  lume, chiar daca acum e o vreme cand scriu toti – orice-oricand-oricum-oriunde, dar Ingerul meu imi tot sopteste ca scrisul e si al meu si ca exista un public-cititor pentru fiecare scriitor!
20.     Drumul se face mergand, deci daca ma misc, inseamna ca sunt pe DRUM! Si-n atingerea unui scop, tot calea e cea care conteaza...( asta inca n-am aflat de ce....)CAMELIA ANCA BACIU
Decembrie 2011
P.S. 2012 NU e sfarsitul lumii, dar poate fi al nostru daca uitam sau nu vrem sa traim cat suntem in viata!!! Tare sau ce?!...

...DE CRACIUN 2011...
 
Vizitatori: Astazi 20 | Lunar 655 | Toti 57689